Konfigurere vandringsalarm

For å konfigurere opp en vandringsalarm går du inn på OC, og under ‘Sektorer’. Nederst vil du se en liste over beboere. Velg beboeren du ønsker konfigurere opp vandringsalarm, og trykk ‘Rediger’ beboer. I listen til høyre vil du se en liste over alle sonene. Velg de sonene beboeren kan være i, f.eks. pasientrommet sitt. Trykk på en sone, og ‘<‘ for å flytte den over.

(PS! Du kan også legge til en sektor, dvs. en gruppe med soner som kan tilordnes til flere beboere. Dette er lurt for fellesområder som skal være lovlig område. Skriv inn et passende sektornavn i listen til venstre, og trykk på ‘+’, deretter legger du til soner.)

Når du er ferdig, trykker du på ‘<<<‘ for å komme tilbake. Nå må vi konfigurerer opp tidsintervaller for når vandringsalarmen skal være aktiv. Trykk deg inne på beboeren igjen, og trykk på ‘Åpne Alarminnstillinger’.

Du vil få opp en liste over de lovlige områdene. Bruk ‘slideren’ til å konfigurere opp tidsintervaller for vandringsalarmen. Feks fra 21-07. Når du har slidet ferdig, må du trykke på klokkeslettet i boksen over for å aktivere den for området.

Når du er ferdig må du huke av ‘Vandringssjekk aktiv’. Du har da konfigurert opp vandring.

Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.