Avslutt tjeneste og arkiver bruker fra tavlen
Hvis bruker ikke lengre skal motta tjenesten kan denne avsluttes og bruker arkiveres fra IKOS-tavlen
- Avslutt tjeneste: Gå til Brukerkortet og klikk på tjenestestatus (her AKTIV) (Bilde1).

2. Velg dato for tjenesteslutt og klikk Lagre (Bilde 2).

3. Samtidig som tjenesten avsluttes kan man stoppe romreservasjonen (Bilde 3). Dette gjøres ved å aktivere knappen for “Stopp romreservasjon”. Rommet blir da umiddelbart klar for avdelingen som da kan legge inn en ny bruker eller endre status på rommet.

4. Bruker vises med status AVSLUTTET på Brukerkortet og som inaktiv grå på Brukertavlen (Bilde 4). Man kan fullføre oppfølging før bruker arkiveres ut av avdelingen og Brukertavlen.

5. Arkiver bruker fra avdelingen og fra Brukertavlen slik (Bilde 5):
- Gå til Brukerkortet og klikk på tjenestestatus (AKTIV eller AVSLUTTET) (Se bilde ved punkt 1 over).
- Velg eventuelt “Overført til” i rullegardin (valgfritt).
- Velg Arkivert dato i kalender og klikk Bekreft. Bruker er nå arkivert fra avdelingen og vises ikke på Brukertavlen.

