Oversikt over tilgjengelig teknologi med integrasjon mot Sensio 365

I denne tabellen presenteres tredjeparts- og forbrukerteknologi som er klargjort for påkobling i Sensio 365.

Type teknologi StatusKommentar
VitalThings Somnofy søvnsensorVerifisert i testmiljøStøtter varsling til Pocket via Sensio Partner API. Kontakt VitalThings for hvilke alarmer som til enhver tid støttes.
SensCom DignaCare bleiesensorVerifisert i testmiljøStøtter varsling til Pocket via Sensio Partner API. Kontakt DignaCare for hvilke alarmer som til enhver tid støttes.
VardaCare tilsynssensorTesting pågårStøtter varsling til Pocket via Sensio Partner API. Kontakt VardaCare for hvilke alarmer som til enhver tid støttes.
Dignio medisindispensere
-Pilly
-Medido
-Karie
Verifisert i testmiljøStøtter varsling til Pocket via Sensio Partner API. Kontakt Dignio for hvilke dispensere og alarmer som til enhver tid støttes.
Evondos medisindispensere
-E300
-Mini
Verifisert i testmiljøStøtter varsling til Pocket via Evondos Service API. Kontakt Evondos for hvilke dispensere og alarmer som til enhver tid støttes.
FlexiBlink alarmsendere Verifisert i testmiljøStøtter varsling til Pocket via Sensio Partner API.
Sist oppdatert 15.02.24

I tillegg er det en generell mulighet for å lokalt integrere tredjeparts alarmutløsere direkte til pasientsignalet eller trygghetsalarmen via en universalinngang. Det gjør det mulig å gjenbruke eksisterende utstyr og personlige hjelpemidler.

Ta kontakt med din Sensio rådgiver dersom du har spørsmål eller ønsker å ta i bruk noen av disse løsningene.
Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.