Ansattelisten

Trykker du på ansatteikonet i menyhjulet vil du komme til ansattlisten, en liste over alle ansatte som er pålogget SmartVakt. Figuren under gir en oversikt over listen.

Merk at ansattelisten viser situasjonen slik den er i det du tar opp listen. Dersom en ansatt beveger seg inn i en annen sone, vil ikke listen oppdateres automatisk. Men du kan oppdatere listen ved å plassere en finger ett eller annet sted på skjermen og sveipe mot venstre. Når du gjør det riktig, vil du se at det kommer opp et lite timeglass på skjermen et lite øyeblikk, og så blir listen oppdatert.

l listen vises litt informasjon om hver av de ansatte. Figuren under forklarer detaljene. Dersom det ikke er installert SIM-kort i telefonen (som det oftest ikke er), vises ikke noe telefonnummer.

Dersom du trykker på deg selv, får du opp de valgmulighetene du er på bildet under til venstre. Vi anbefaler at du tar et profilbilde, for det kan være vikarer, studenter eller nye ansatte som ikke har lært alle navnene. Aktivitetsstrømmen viser viktige aktiviteter du har vært involvert i de siste 24 timene.

Trykker du på en annen ansatt enn deg selv får du opp valgmulighetene du ser på bildet under til høyre. Trykker du på knappen “BE OM HJELP” vil Dag Birger Mannes få en alarm på telefonen sin om at du trenger hjelp. For å ringe til Dag Birger, trykker du på “RING DAG BIRGER MANNES”.

Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.