E-lås i Operasjonsklienten

Under E-lås i Operasjonsklienten kan du se en oversikt over hvilke adresser og E-låser som er registrert, samt antall e-låser som er installer. Her kan du legge til ny adresse, slette adresser, legge til et låseoppdrag på en spesifikk adresse, og se hvilket alarmområde adressene tilhører. Du kan også fjerne eiere for en E-lås, samt legge til en ny eier for den samme E-låsen. Dette gjør du hvis en beboer for eksempel flytter ut av boligen som har E-lås.

Bestille nytt låseoppdrag

  1. For å bestille et nytt låsoppdrag skriver du inn adressen i feltet ved siden av «bestill låsoppdrag»
  2. Huk av adressen til høyre (avhukingssymbol)
  3. Deretter trykker du på «Bestill låsoppdrag»
  4. Du vil da få muligheten til å velge hva slags oppdrag det er, til hvilke låsesmed oppdraget skal signeres til og evt. legge til en kommentar.
  5. Når du har fylt ut alt, klikker du på «Bestill låsoppdrag», og oppdraget blir gitt til låsesmeden.
  6. Hvis adressen ikke står i listen, kan du legge til en ny adresse ved å trykke på «Lag ny adresse». Deretter må du legge til en ny eier/beboer for denne adressen. Dette gjør du ved å trykke på «Vedlikehold eiere», deretter finner du den adressen du akkurat lagde, og legger til beboeren som skal være eier for denne adressen.
  7. For å se hvor mange, eller hvilke adresser som har et låseoppdrag kan du klikke på fanen «Låseordre» for å få opp en oversikt over dette.
Leksjon Content
0% Complete 0/1 Steps
Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.