Alarmbildet

Alarmvinduet er standardvinduet for SmartVakt, og det er her alarmene vises. Disse aksepteres, eies og må løses når du har akseptert oppdraget. Du mottar alarmer også om du står i andre menyer.

Nytt alarmoppdrag:
Vises på skjermen umiddelbart etter alarmen er gått av. Oppdraget viser alarmtype, beboerens navn og posisjon. Du velger «Godta» for å akseptere oppdraget, eller «Opptatt» for å sende det videre til kollegaer med en gang. Dersom du ikke gjør noe, vil alarmen etter en tid bli sendt automatisk videre til en kollega.

Akseptere Alarmoppdrag:
Når du har trykket «Godta» eier du alarmen. Alarmoppdraget oppdateres med posisjonsinfo dersom beboeren beveger seg. Dette vises i statusbildet under «Oppgaver»:

Klarere oppdrag:
For å klarere oppdraget går du til den sonen det står at beboeren befinner seg, oppdraget klareres automatisk.

Viktig: dersom du ikke har trykket «Godta» først vil du få en nullstill-knapp når du kommer til sonen beboeren holder til – du må dermed trykke «Nullstill» for å klarere oppdraget. Vi anbefaler å alltid godta oppdraget først.

Sett deg som opptatt:
Hvis du er opptatt og ikke vil motta alarmer, kan du trykke på denne knappen så du ikke får alarmer i 30 minutter. Ikonet vi da bli rødt, som indikerer at du er opptatt. Systemet vil automatisk sette deg som ikke opptatt etter 30 minutter. Dette er en sikkerhetsmekanisme slik at du ikke glemmer å skru av opptatt knappen.

………………………………………………………………………………………………………………..

Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.