Alarmbildet

“Oppgaver”-knappen nede til venstre gjøres om til “Alarmer” når det kommer en alarm. Disse aksepteres, eies og må løses når du har akseptert oppdraget. Du mottar alarmer også om du står i andre menyer.

Nytt alarmoppdrag:
Oppdraget viser alarmtype, beboerens navn, posisjon og tidspunkt for når alarmen startet. Du velger «Godta» for å akseptere oppdraget, eller «Opptatt (bjellen nede i midten)» for å sende det videre til kollegaer med en gang. Dersom du ikke gjør noe, vil alarmen etter en tid bli sendt automatisk videre til en kollega.

“Detaljer” kan vise ytterlige detaljer for kunder som har det, for eksempel digitalt tilsyn, som brukes herfra.

Akseptere Alarmoppdrag:
Når du har trykket «Godta» eier du alarmen. Alarmoppdraget oppdateres med posisjonsinfo dersom beboeren beveger seg.

Klarere oppdrag:
For å klarere oppdraget går du til den sonen det står at beboeren befinner seg, oppdraget klareres automatisk. Viktig: dersom du ikke har trykket «Godta» først vil du få en nullstill-knapp når du kommer til sonen beboeren holder til – du må dermed trykke «Nullstill» for å klarere oppdraget. Vi anbefaler å alltid godta oppdraget først.

Sett deg som opptatt:
Det er mulig å sette seg som opptatt, for eksempel hvis du har pause, eller skal ha en viktig samtale med pårørende etc. Du vil da ikke få alarmer i 30 minutter. For å gjøre dette trykker du på “Profil” nederst, og aktiverer “Opptatt”. Ikonet vi da bli markert, som indikerer at du er opptatt. Systemet vil automatisk sette deg som ikke opptatt etter 30 minutter. Dette er en sikkerhetsmekanisme slik at du ikke glemmer å skru av opptatt knappen.

    Post a comment

    Leave a Comment

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.