Hvordan Sensio LEARN er oppbygd og informasjon om kurset

Kurset er delt opp i Seksjoner og Leksjoner. En Seksjon er et hovedkapittel – eller en form for overskrift, og inneholder en eller flere Leksjoner. Du vil se en oversikt over alle seksjoner og leksjoner på venstre side. Rekkefølgen et lagt opp for å gi en naturlig flyt. Men du kan også hoppe fram og tilbake mellom seksjoner og leksjoner hvis du vil ved å trykke på den aktuelle leksjonen i oversikten på venstre side.

Når du er ferdig med en leksjon, trykker du på den grønne knappen “Merk som ferdig” og så “Next Leksjon” for å gå til neste. Du kan se hvor stor del av kurset du har fullført i toppen. I dette tilfellet har kursdeltakeren fullført 12 av 81 leksjoner, tilsvarende 12%.

Når du skal gå gjennom leksjonene som omhandler bruk av telefonen, foreslår vi at du får tak i en telefon og en tag og bruker dem samtidig som du går gjennom leksjonene. Da vil du lære det bedre. Du trenger ikke velge noe alarmområde når du logger deg på under kurset. Da slipper du å få alarmer. De fleste institusjonene har også en testbruker, for eksempel Line Danser eller Gry Telok. Hvis det finnes et ledig rom, går det an å legge inn institusjonens testbruker på rommet og tildele henne en tag for å enklere kunne følge stegene. Vi anbefaler også at du spør superbrukerne eller systemforvalteren dersom det er noe du lurer på.
Vi har også laget et “videregående” kurs (Del 2) som det er meningen at du skal ta etter hvert. Det kan være lurt å bruke telefonen litt før du går videre til Del 2. Noen av dere skal også bruke administrasjonssystemet for SmartVakt, som vi kaller Operasjonsklienten (OC). Det gjelder spesielt superbrukere og systemforvaltere, men noen steder har også andre ansatte tilgang til OC. Vi har et eget kurs for OC som du finner i kursoversikten.
Post a comment

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.