Ringefilter

Alle Safemate-enheter er utstyrt med et SIM-kort og har et GSM-nummer bestående av landskode (f.eks. +47) og (som regel) 12 siffer.

I utgangspunktet vil alle Safemate-modeller av personvernhensyn avvise innringer som ikke er oppført i enhetens ringefilter (whitelist).

Ringefilterets hensikt er å åpne for at noen forhåndsdefinerte telefonnumre som ringer til Safemate-enheten skal få samtalen sin automatisk besvart.

Merk at det for noen produkter, f.eks. Climax-produkter, kan gjelde begrensninger som gjør at anrop kun blir besvart under gitte omstendigheter, f.eks. i kjølvannet av en brukerutløst alarm.

Kun det første av de tre numre har åpning for å legge inn wildcard ringefilter bestående av 6 eller 7 sifre. Wildcard, f.eks. 916022 vil akseptere en nummerserie der 916022 inngår, f.eks. 91602200, 91602201 og 91602299.

Innstillingene vil ikke kunne endres for kommuner som blit fakturer gjennom partnere. Partnerkunder må ta kontakt med partner for å endre disse verdiene.

Dersom kommunen eller underavdelingen har en tilknytning til et alarmsentral (responssenter), så vil denne konfigurasjonen bruke opp ringefilteret.