1 of 2

Safemate Trigger One

Safemate Trigger One er ikke lengre i salg (med unntak av via Hjelpemiddelsentralen NAV).

Trigger One

Safemate Trigger One (SM-NF2404) er en mobil trygghetsalarm som er utviklet av Safemate. Produktet ble lansert for salg på det norske markedet i desember 2012 blant annet gjennom privatkanalene Elkjøp/Lefdal.

Programvaren til Trigger One har siden lansering blitt forbedret kontinuerlig. Vi kan oppdatere produkter gjennom fjernoppgraderingsfunksjon for alle enheter som er i bruk. Fra 2022 så drives det ikke videre utvikling på Trigger One.

Trigger One har et enkelt brukergrensesnitt med alarmknapp og av/på-knapp, begge med LED-lamper som bidrar til å beskrive produktets tilstand. Enheten er sprutsikker, men ikke vanntett – man kan ikke dusje med den.

Innhold i Trigger One-esken

 

Knapper

Trigger One har to knapper; en stor alarmknapp på forsiden og en av/på-knapp oppe til venstre (sett forfra).

For å skru produktet på eller av holdes av/på-knappen nede i tre sekunder.

Batterilevetid

Batterilevetiden ved normalt bruk er på ca. 5 døgn, men det er en rekke forhold som kan påvirke lengden på batterilevetiden. Batterilevetiden i standby-modus er på ca. 7 døgn.

battery

Lading

Lading ved hjelp av mikro-USB-kontakt kan være krevende for mange mennesker med redusert syn og finmotorikk. Det finnes to forskjellige bordladere til Trigger One, som alternativ til lading gjennom mikro-USB-kontakten. Bordladerne er tilleggsutstyr.

Den ene modellen bordlader har backupbatteri med drøyt 4.000 mA batteribackup (DC1), den andre er uten batteribackup (DC2). I praksis vil det neppe være viktig å ha en bordlader med batteribackup, men for å tilfredsstille myndighetenes anbefalinger om å tilby minimum 48 timers batteribackup, så tilbyr vi en variant med batteribank som er i harmoni med kravene fra helsedirektoratet.

bordlader

Lading uten bordlader skjer via medfølgende mikro-USB kontakt/kabel.

Type
Batteribackup
DC1 Ja
DC2 Nei

Ladetid fra utladet til fulladet: Ca. 2 timer.

Bæring

Safemate bæres i belteclips (medfølger), i neckhanger rundt halsen (medfølger), i vesken eller i lommen.

Hvem egner Safemate Trigger One seg for?

Safemate Trigger One er velegnet for alenearbeidere (HMS) og brukere som har kognitive evner til å kunne bruke trykknappen. Ettersom Trigger One leveres med Man Down-deteksjon, så er den egnet for mennesker med fallhistorikk.
 
 
3 Comments
Collapse Comments
Tone Bue Midtun 06.08.2018 at 5:29 pm

Kan dere få med at Trigger One ikke er vanntett?

Marius Bjønness (Administrator) 06.08.2018 at 6:41 pm

Har lagt det inn. Takk for tipset!

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.