1 of 2

Safemate Watch Two

Innledning

Det finnes funksjonalitet som krever at Watch Two har programvare (firmware) 2. For oppgradering av programvare fra versjon 1 til 2, følg denne oppskriften.

Safemate Watch Two er en GPS-klokke som leveres i svart og hvit utforming. Klokken kan lokalisere ved hjelp av GPS og Wi-Fi (etterhvert også BLE). Klokken kommuniserer på 2G.

Watch Two er liten og nett, men har derfor et batteri (600 mAh) som tømmes på ca. 14 timer om man har automatisk lokalisering skrudd på. Dersom man har automatisk lokalisering skrudd av vil batteriet vare i mer enn et døgn. Ved å benytte innendørs lokalisering ved hjelp av Wi-Fi vil batterilevetiden bedres.

Alle lokaliseringsenheter fra Safemate AS leveres med SIM som benyttes – enhetene vil ikke fungere dersom man bytter SIM.

SIM-card-symbol

Styrker og svakheter

StyrkerSvakheter
Liten og lettKort batterilevetid
Wi-Fi for innendørs posisjonering (etterhvert også BLE)Kun støtte for 2G (ikke 4G)
Bra samtalekvalitet

Man kan vaske seg på hendene med med Watch Two, men den tåler ikke å bli badet eller dusjet med (IP-grad: IP65).

Lading

Watch Two lades ved hjelp av medfølgende magnetlader. En utladet Watch Two vil skru seg på automatisk når den igjen blir satt til lading.

Ladetid fra utladet til fulladet: Ca. 3 timer.

Knapper

SOS-knappen på forsiden er klokkens eneste knapp.

Et lett trykk på knappen vil vekke klokkens display. Påfølgende korte trykk vil bla gjennom tilgjengelige skjermer, som beskrevet i eget emne.

Man utløser alarm ved å holde knappen nede i det antall sekunder som den er konfigurert til for å utløse alarm (standard 1 sekund).

Skritteller

Safemate Watch Two har en skritteller som resetter seg selv ved midnatt hvert døgn. Skrittelleren har til hensikt å opplyse hvor mange skritt bærer har gått pr. dag, og deles ikke med noen.

Hvem egner Watch Two seg for?

Safemate Watch Two er velegnet for hjemmeboende, institusjonsboere, alenearbeidere (HMS) og andre brukergrupper som har kognitive evner (eller støtte) til å kunne bruke trykknappen og lade sikkert.

Klokken har foreløpig ikke støtte for lydløs alarm.

Versjoner

Safemate Watch Two finnes med forskjellige programvareversjoner (firmwareversjoner). Les om forskjellene på versjonene her.

Leksjon Content
0% Complete 0/2 Steps