Care Watch CW-1

Innledning

Care Watch CW-1 er en alarmgiver kamuflert som en klokke. Klokken kommer i to varianter, en damemodell som er noe mindre enn den svarte herremodellen.

Klokken er ikke vanntett og må ikke dusjes med!

Knappene

Klokkehuset har på klokkehusets høyre side en krone og en trykknapp. Kronen (v/klokkeslett; 3) nyttes for å justere korrekt tid – alarmknapp (v/klokkeslett; 4) nyttes for å utløse alarm.

Innlæring

Sett Climax hub i innlæringsmodus i Safemate Pro og verifiser at hub er i innlæringsmodus. Trykk og hold på knapp nr. 1 i ca. 1 sekund til du hører 1 pip, ved pip slipp da knappen umiddelbart. 

Når GX-8 eri innlæringsmodus, kan man utføre innlæring på alle andre produkter fortløpende, man behøver ikke å starte og stoppe innlæring for hver sensor som skal knyttes til GX-8.

I Safemate Pro trykker du på pluss-ikonet for å bekrefte hvilke sensorer som skal legges til til. De som er lagt til blir markert med grønn tekst. Når du er ferdig med å legge til produkter så trykker du på “avslutt lokal innlæring”, da vil den gule ringen rundt knappen på GX8 slutte å blinke.

Om man venter i mer enn fem minutter så vil GX-8 tre ut av innlæringsmodus automatisk.

Batterier

Klokken drives av to batterier. Et batteri er for å drifte urverket, et annet er for å drifte alarmutløseren.

Batteribytte

<TBC>

Utløse alarm

Alarm utløses ved å trykke inn alarmknappen.

Lampeindikasjoner

Urskiven vil blinke rødt for å gi bærer tilbakemelding om at alarmen ble utløst.

Test av rekkevidde

Om man vil foreta en rekkeviddetest mot innmeldte produkter må man gå til Safemate Pro, velge aktuelt produkt–>signalstyrke test–>pil oppe i høyre hjørne, da kan man trykke på knappen på aktuelt produkt for å sende et testsignal. GX-8 vil da svare med ett pip og Safemate Pro vil vise det med grønne bokser som viser styrken på en skala fra 1 til 9. For å avslutte rekkeviddetest trykker man på “STOPP” knappen i høyre hjørne.

Tekniske data

NavnCare Watch CW-1
Batteritype klokke1 x 1.55V SR621SW batteri
Batteritype trygghetsalarmsender1 x 3V CR2016 Lithiumbatteri
BatterilevetidOpptil 3 år
Temperaturområde-10C til 45C
Vanntetthet
Toveis taleNei